Kamperen op Corsendonk Campings

Ben je een echte kampeerliefhebber? Kom kamperen op een van onze Corsendonk Campings in België. Je hebt de keuze uit ruime kampeerplaatsen, kampeerautoplaatsen en trekkersplaatsen op Camping Baalse Hei, Camping Spa d'Or en Camping Petite Suisse. Alle drie de campings zijn een ideale uitvalsbasis voor rustzoekers, wandelaars en fietsers. Maar ook voor actievelingen zijn er genoeg activiteiten te ondernemen. Wat dacht je van kajakken, raften, kanoën of een klimparcours volgen? De vele faciliteiten op de drie 4-sterren campings zorgen voor een aangename vakantie. Verken de prachtige omgeving en haal je hart op in de natuur. Beleef een zorgeloze en ontspannen kampeervakantie op een Corsendonk Camping. 

Corsendonk Campings:

 

Kampeerplaatsen Corsendonk Campings(8)

Vanaf
€ 55

Camperplaats

Antwerpen, Turnhout
62
  Vanaf
  € 67

  Kampeerplaats incl. 2 personen

  Antwerpen, Turnhout
  6Sommige
   Vanaf
   € 101

   Camperplaats

   Ardennen, Dochamps
   62
    Vanaf
    € 101

    Kampeerplaats Comfort Plus

    Ardennen, Dochamps
    62
     Vanaf
     € 101

     Kampeerplaats

     Ardennen, Dochamps
     62
      Vanaf
      € 101

      Kampeerplaats Comfort

      Ardennen, Dochamps
      62

       Trekkersplaats

       Ardennen, Sart Lez Spa
       62

        Kampeerplaats

        Ardennen, Sart Lez Spa
        62
          

         Kampeervakantie in België

         Voor een kampeervakantie in België kun je terecht op een Corsendonk Camping. Wil je kamperen in het gebied de Antwerpse Kempen? Dan is Baalse Hei de juiste plek! Liever genieten van al het natuurschoon in de Belgische Ardennen? Dan zijn Spa d'Or en Petite Suisse een uitstekende locatie voor je kampeervakantie in België. De kampeerplaatsen, trekkersplaatsen en kampeerautoplaatsen beschikken over verschillende voorzieningen. Afhankelijk van de camping en het type kampeerplaats beschik je over een stroomvoorziening, CAI-aansluiting, waterafvoer en watertappunt bij je kampeerplaats of op loopafstand van 15 tot 20 meter. 

         Wanneer je komt kamperen in België kun je natuurlijk gebruik maken van de faciliteiten op de Corsendonk Camping. Beleef waterpret in het openluchtzwembad of in de zwemvijver met ligstrand. Leef je uit op een van de sportvelden. En ontspan met een drankje in de hand op het terras van de taverne terwijl de kinderen nieuwe vakantievriendjes maken in de speeltuin. Wanneer kom jij kamperen op één van onze Corsendonk Campings?